Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Logistieke operatie rondom ExamenExpositie ArtEZ en Festival Proto

Vanaf donderdag 5 t/m zondag 15 juli presenteren ruim honderd studenten van ArtEZ, academie voor Art & Design in Zwolle, twee weken lang hun examenwerk in de Grote Kerk middenin Zwolle. Deze Pop-Up expositie showt uiteenlopende werk van striptekenaars, animatoren, grafische ontwerpers tot grote objecten van interieurvormgevers, ruimtelijke ontwerpers en beeldend kunstenaars. Om de Grote Kerk in korte tijd om te toveren tot expositieruimte en de kwetsbare installaties te plaatsen is een omvangrijke logistieke ingreep.

Eindexamenkandidaten ArtEZ Zwolle showen hun werk in de Grote Kerk in Zwolle
UTS Hersevoort is al vele jaren partner van ArtEZ en verzorgt voor de expositie de volledige logistiek. Vanuit de opslag van Hersevoort worden podiumdelen, kunstpanelen, standaards, rails en andere ophangmaterialen vervoerd naar de expositieruimte. Om plaats te maken voor deze omvangrijke expositie wordt het kerkmeubilair door UTS Hersevoort retour genomen naar het opslagdepot. In deze geconditioneerde en goed beveiligde ruimte worden de kerkbanken en ander meubilair bewaard en na de expositie teruggeplaatst. 
De zeer kwetsbare objecten, panelen en installaties worden in een korte tijdsbestek getransporteerd van de Academie aan de Rhijnvis Feithlaan naar de Grote Kerk middenin Zwolle. Hier worden de objecten opgesteld en geperfectioneerd.

UTS Hersevoort als logistiek partner
Het uitvoeren van dergelijke logistieke operaties vraagt een nauwkeurige voorbereiding, goede afstemming met betrokken partijen en een strakke planning. Ook ter plaatse werken de verhuizers zeer accuraat en volgens een draaiboek. 
UTS Hersevoort heeft een goede reputatie wat betreft logistieke dienstverlening tijdens grote festival en evenementen. Het Zwols Muziektheater, Wereld Muziek Concours Kerkrade, diverse Taptoe evenementen, de Ronald Mc Donalds Home Run, Serious Request, Legoword in de IJsselhal, Dream4kids en SamenLoop voor Hoop Zwolle zijn voorbeelden die gebruik maken van de expertise van UTS Hersevoort.

Kijk voor meer informatie www.finals.artez.nl en protozwolle.nl